Sök
  • Ulrika Skogland

På torsdag är det dags för bokevent!

Varmt välkommen till event, kul om du kan delta ❤


"Den här boken, Från skam till fab, handlar inte bara om mig och min historia – hur det var, vad som hände och hur det är idag. Den handlar framför allt om förändring och om livet efter det att de där avgörande stegen har tagits.

I boken kommer några kvinnor dela med sig av sina spännande och inspirerande berättelser om hur de gått igenom livskriser, lärt sig och förändrat sina liv. De har alla gjort upp med skammen och lämnat den bakom sig. De är alla fab på sitt sätt och jag vill åskådliggöra förändring även utanför mitt alkoholperspektiv. Jag är så tacksam att jag fått intervjua dessa hjältinnor och dela med mig till dig som läsare".


Ulrika Skogland is inviting you to a scheduled Zoom meeting.


Topic: Från Skam till Fab bokevent - uppläsning och frågestund


Time: Jun 17, 2021 05:00 PM Amsterdam, Berlin, Rome, Stockholm, Vienna


Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85622604070?pwd=SUllYjI2Ym95NWU0Ym1DRGhLRVNsUT09


Meeting ID: 856 2260 4070

Passcode: 520903


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag är så tacksam för alla meddelanden jag får från läsare! De vanligaste handlar om att läsaren tycker att ämnet är viktigt och att det är bra att jag delar med mig. Vill du veta mer om livsavgörande

Att skriva bok var mycket jobbigare än jag trodde. Eller egentligen var inte själva skrivandet det svåraste, jag visste tidigt vad jag ville med boken och vad jag skulle berätta. Beslutet att intervju