Sök
  • Ulrika Skogland

Hur svårt var det att skriva boken Från skam till Fab?

Att skriva bok var mycket jobbigare än jag trodde. Eller egentligen var inte själva skrivandet det svåraste, jag visste tidigt vad jag ville med boken och vad jag skulle berätta. Beslutet att intervjua andra kvinnor om deras livsavgörande förändring gjorde att jag bjöd in fler i det kreativa arbete. Mycket roligt och givande samt mer arbete. När sedan förlaget som skulle ge ut boken och jag inte kom överens så kom nästa del - formgivning. Det visade sig att det är ”ett annat djur”, inte alls som skrivandet. De motgångar jag haft har dock gjort mig mer beslutsam i processen - jag ska ge ut boken. Nu när den är i handeln är jag fantastiskt glad och tacksam!

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag är så tacksam för alla meddelanden jag får från läsare! De vanligaste handlar om att läsaren tycker att ämnet är viktigt och att det är bra att jag delar med mig. Vill du veta mer om livsavgörande